7 Aralık 2014

the legend of korra s04e10:

Operation Beifong

--- spoiler ---

.güzel bölümdü de korra geri plandaydı. çizerler de umudu kesti korra'dan herhalde. diğer karakterler özellikle toph'un olduğu bölümler ayrı bir tatlı oluyor. şimdi kendisi ailesini kurtarmaya olaylara daldı. ben bunların şecereyi pek takip edememişim. su ve polis şefimiz kızları imiş. araları pek iyi değilmiş ama anaları sağlammış.

.kuvira ruh sarmaşığından yaptığı silahı denedi. pek kuvvetli görünüyor. iki güne saldırıya geçecekmiş, korra ruhlar dünyasından yardım istedi ama biz karışmayız işlerinize dediler ve gittiler. zaten bir işe yarasa şaşardım. tenzin hiç ortalarda yok, elemanı unuttular bence.

.sevgili asistanımız kötü değildir dedik, arada sabote ediyormuş silahları. son anda yakalandı ve test yapılan bölgeye bağladılar ama kahraman bolin tarafından kurtarıldı. kendisinin toph karşılaması ve onun tepkileri pek tatlıydı. sonunda sarılmalar falan da gülümsetti. elemana alıştık hakkaten. ilk zamanlar abisiyle birlikte çok saçma tipler gibi geliyordu.

.mahkum kurtarma sahnesinde korkak baba karakteri de gülümsetti ama bağırmak nedir anasını satayım? adamı kurtarıyorsun gardiyanlara haber ediyor resmen. neyse ki o meseleyi uzatmadılar, dakkasında kurtuldular ama kuvira ile yüzleşmek durumunda kaldılar. tam yakalanacaklardı ki toph dağıttı ortalığı, hey gidi be.

.daha sonra gençlere yol açmak lazım diye çekildi yine ortalıklardan. sağlam karakterdi, yaşlılığını da iyi yapmışlar, helal olsun.

--- spoiler ---