24 Aralık 2014

sword art online s02e21:

Kenshi no Hi

--- spoiler ---

.devamının altyazıları görünmüyor. hani çevrilmese devamını merak edip üzülecek değilim ama serinin geldiği yer üzücü artık. bir şey olduğu yok kendi çaplarında gizem yaratıyorlar. asuna için hikaye yazmışlar iyi güzel de yeni takıldığı tiplerin sorunu neymiş?

.altından bir şey çıkmayacağından adım gibi eminim. üstelik kirito'yu olaya yamadıktan sonra pek de tutmayıp dışarda bıraktılar. bu sezonun ikinci kısmı asuna üzerine yapılmış gibi, ilk kısımda pek onu göremedik böyle dengeliyorlar herhalde kendi kafalarına göre ama işte senaryo komple çöp olmuş.

.güzelim konuyu nasıl berbat ederler bunu görüyoruz artık, çizimler tatlı, aksiyon falan var bu şekilde izleniyor artık. bilmiyorum nereye kadar gider böyle.

.boss kesmece olayında hassas bölgeyi yeni keşfetmiş olmaları da çok salakça geldi ya neyse asuna'yı iş üstünde izlemek zevkli her türlü. kalan kısımlara takılmamak lazım artık.

.bu arada bir kaç seferdir cami yapısı görüyorum, dikkat çektim mi bilmiyorum ama anıt dedikleri yer bildiğin ayasofya gibi bir yerdi. minareler kubbeler falan derken iç diyaznı bile benziyordu sanki.

--- spoiler ---