8 Aralık 2014

samurai jack s01e04:

Jack, the Woolies, and the Chritchellites

--- spoiler ---

.bu canavar tipleri izlediğim bölümlerden hatırlıyorum. tatlı tiplerdi, atlara benzetmişler de insanlar atlara o kadar kötü davranıyor mu lan uzaylı arkadaş?

.neyse samuray abimizin karnı aç idi, bir kapan kurdu ama üstüne devasa yaratıkların geldiğini görünce hepsi karıştı. bir tanesi kaçıyormuş, onu yakalayan minik yaratıkları gördü. canavarı yakaladı ve miniik yaratıklar da yemeğe davet etti.

.aç olan sevgili samurayımız kabul etti daveti. mekanlara gidince gariplik olduğunu anladı. dev yaratıklara davranışlarını görünce de iyice şüphelendi. yakaladığı yaratığa bir elma ikram edince konuştuğunu fark etti ve işler karıştı.

.minik yaratıklar uzaydan gelmiş, barış içinde yaşayan teknolojisi olmayan dev yaratıkları köleleştirmişler. samurayımızdan da yardım istiyorlar. yardımı kabul etti ve kurtardı dev yaratıkları, kölelikten azat etti.

.saçındaki toka ve tırmanış sırasındaki dev yaratığın dikkati meselesine güldüm, hele ayağı ile düşürdüğü taş ile ezilen minik yaratık da komikti. hem büyüklere hem küçüklere çizgi olmuş sanki bu.

.dev yaratıkların ışık gözlü lideri, bir isteğin var mı dedi samurayımıza... demesine gerek kalmadan aku'yu gördü zihninde ve kuzeye git dedi ve samuray yola koyuldu.

--- spoiler ---