14 Aralık 2014

american horror story s04e09:

Tupperware Party Massacre

--- spoiler ---

.daha kötüye gidiyor. daha uzun konuşmalar, olmayan olaylar. saçma sapan hadiseler. yarısına kadar izleyip kalanını iki kat hızında izledim. akmıyor resmen dizi, biz de akıttık artık. bu iki kat olayı iyi oldu aslında, konuşmalara ancak öyle tahammül edebiliyorum. hızlı bir olay olunca da hop oldu da bitti maşallah oluyor.

.tersinden başlarsak eğer, jimmy kadınları öldürdü diye gözaltına alınmış. eldivenini unutmuş. zaten zengin tiple aşık attığından beri başına bir şeyler gelebilirdi. tabi iftira muhabbeti çok sıradan, hiç de bir özelliği olmayan bir durum.

.bir milyon dolar nakit veririm dedi. şişko zenci şarkıyı söyledi. kafaya sıktı anında, o biraz komik sayılır ama yine de pek espirisi yok. zaten bu sezon yan roldeydi şişko zenci kızımız.

.neyse keltoş adam intihara meyletti. ölenleri gördük bir iki kuble, astı kendini. ölüm anı falan fena çekilmemiş ama kurtuldu. eski karısı geldi kurtardı. hiç de gerek yoktu. adamın sırrı dediği şey bizim rasıl ecingtın'ın pipisini ellemesi miymiş? 

.nasıl bir gay manyaklığı ise doktorculuk oynayıp olayı gay pornosuna çevirecekler az kaldı. her dizide artan bu eşcinsel eğilimlere bağışıklık da kazandırdılar. adamlar işini biliyor.

.ikizler ayrılmaktan vazgeçti. bet kendini feda edeceğini söylediği için dot da insafa geldi. zaten olay komple saçma sapandı, imkansızdı. böyle bir şey üzerine bu kadar muhabbet zaten zaman kaybıydı. adam da kandırıyor güya, teyallahım.

.jimmy'nin şişko kadına çakışı komikti. bir de elliyor falan. bizim kıza aşık herhalde, ikizleri de bu yüzden reddetti ama nasıl kafaysa artık bu alkol olayını çok abarttılar. annesi intihar etti diye düşünüp kafaları yiyor eleman. insan bir araştırır. öyle intihar mı olur? kafa kopsa da gözün çıkması falan tespit edilemiyor mu? bir adli tıp, bir otopsi yok mu? öyle saçmalamaların sonu gelmiyor işte.

.diziyi bu zengin salağının üzerine yıkacak gibiler. ben tanrıyım falan demeleri tatlı ama yine de yetmez bu dizi için, beklentilerimiz böyle değildi. resmen hayal kırıklığı oldu tamamen. sezon bitse de gitsek modundayım artık. finalden yana bir umudum kalmadı.

--- spoiler ---