24 Kasım 2014

the walking dead s05e07:

Crossed 

--- spoiler ---

.sonunda hikayeleri birleştirdiler ama yine ölüm bölüm çektiler. ölüler ile fazla uğraşmaktan oluyor sanki. tamam bir iki hareket oldu ama bir sonuç alınamadı. olayları kısa tasarlayınca sonuca da varmayalım demişler gibi, esas hikayeyi öldürürsen böyle olur tabi arkadaş. tüm bu sorunlar bitince ne yapacaklar? 

.daryl ve zenci rick cemaatine geldiydi. adamları topladılar hastaneye gittiler. michonne, carl ve bebek geride kaldı. peder malıyla birlikte. adam tuttu evde delik açıp kaçtı. yetmiyor gibi zombiyi haçlı diye öldürmedi. nasıl bir kafa insan zorlanıyor anlamaya çalışırken. nereye gidiyorsun bre mal?

.neyse bizim rick cemiyeti hastaneye vardılar. kana susamış rick abimizi sevgili çekiçlimiz ve daryl biraz yumuşattı. giriş yapıp yollarına çıkanı öldürelim tarzında bir plandan. iki tane polisi yakalayalım takas yaparıza geçtiler.

.iki polisi yakaladıklarında bir tane daha geldi nerden çıktığı belli olmayacak bir şekilde. arabada daha fazlası vardı da bir tanesini mi yakaladılar? tam göremedim o kısımları. neyse güzel güzel yakalamış iken adı bob olan iyi huylu bir tipe benzeyen, benim arkadaşım var asfalta "yabışmış" şaka gibi, öyle ölümü hak etmiyor falan filan diyerek, çekiçlinin kızkardeşini kafaladı ve mal gibi adamı göremeyeceği tarafta tutup sniper ile indirmeye kalktı. adam buna vurkaç yaptı ve tüydü. tam olarak zekasızlık, mallık ve niceleri. insan uyuz oluyor böyle işe.

.ha yine iki tane var ellerinde iyi güzel ama takasa girerler mi? orası meçhul. belki kaçmak yerine diğerlerini de kurtarmaya gitmiştir. bölüm orada bitti devamını bilmiyoruz. rick yine çıldırıp dünyaları kesebilir. akıllı olsunlar diyorum buradan.

.beth ve başlarındaki kadın polis bir parça yakınlaştı gibi oldu. kirli polislerden teki carol'un harcadığı kaynağa laf etti. beth duramadı yerinde senin dvd çalıcın daha çok enerji çekiyor ulan dedi. idare edecek müdür kadın güya diğerinin tarafını tutmak zorundaymış gibi ki bütün hikaye bu aslında o cephede, fişi çek carol'un dedi. el altından ilaçları beth vasıtası ile verdirdi falan filan. karışık işler dönüyor yani.

.abraham abi çöktü kaldı, onu da çok abarttılar. tamam mühim bir mesele tüm dünya yıkıldı da zaten yıkıktı. sanki kurtarma planı yüzde yüz müydü? glenn'ler de balık tutmaya gittiler hehe. su falan bulalım dediler iyi güzel de hemen geri dönün işte ne oyalanıyorsunuz arkadaş? suya gitmişler balık da tuttular. bir de ateş etrafında bir bölüm de onu yerler oh mis.

.daryl ve polis kavgası iyidi sadece, yere yapışmış zombiler de fena değildi. bundan başka zaten bir şey olmadı. yine gıdım gıdım ilerletiyorlar. hikayeyi dağıtıp birleştirdikten sonra ciddi kan kaybetti dizi.

--- spoiler ---