16 Kasım 2014

the legend of korra s04e07:

Reunion

--- spoiler ---

.pek aksiyonluydu bölüm. sevgili naga üç yıldır korra'yı bekliyor, daha güzel bir karşılaşma bekliyordum. biraz üstün körü geçtiler. tabi bunu köpek konusunu abarttığımdan böyle algılıyor olabilirim. diğerleri ile tekrar görüşmek de çok dokunaklı değildi. aksine aksiyon dolu idi devamlı.

.toprak krallığının prensini kaçırdılar onun peşinden koştuk. bıraksalar kaçırsalardı ama kuvira'nın planları bitmiyor. önce toprakları alıyor sonra kraliyet ailesini toparlıyor herhalde. kuvira'nın planlara çomak sokmak iyi oldu da tek kötü kuvira hala, o iyi değil.

.bolin ve varrick hala yollardalar. kuvira'nın birliklerine görünmeden cumhuriyet şehrine dönmeye çalışıyorlar. yolda kaçak tiplerle karşılaştılar. hep birlikte sınırı geçtiler. aksiyonlar güzeldi, mekanik tipler iyice akıllanıyor sanki. varrick çözdü olayı yine.

.asıl olay son saniyelerde ortaya çıktı, tabi korra'nın ruh sarmaşıkları ya da genel olarak her bir şey ile etkileşime girerek prensi bulmasını da yeni kabul edebiliriz, kuvira ruh bombası yapmak için sarmaşıkları kesmeye başladı. dev ağaç ve bataklık falan hepsi ortadan kalkacak gibi görünüyor. toph'u tekrar göreceğiz mi? korra bunlara dur diyecek mi? ne ara kendini bulacak bu kız? hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---