7 Kasım 2014

sword art online s02e17:

Ekusukyaribā

--- spoiler ---

.bitirdiler dedim ama sonraki bölüm dedi. daha ne yapacaklar? adamlar zorla anime çiziyorlar artık yahu. bir şey olduğu yok, böyle görev bulup öyle mi takılacaklar? şimdi viking muhabbetlerinden excalibur'a harmanlayıp görev diye takıldılar ve bitirdiler.

.devler kralı ile thor kapıştı son durumda. şimdi madem öyle bunlara niye yazıldı puan? kızı bile kurtarmayacaklardı. kendisi thor çıktı. üstelik baştan çekici bulsanız ya ne name yapıyorsunuz?

.hep birlikte saldırmalar falan, bundan önceki yaratık kraldan daha iyidi. kralı daha kolay hallettiler sanki. bir de kralın buzdan nefesine bir şey yapamadılar. neden buz tutmuş hallerini tekrar kırdı? onu da anlamadım.

.görevi tamamladılar, excalibur'u kirito çekti çıkardı ama bir hayli zorlandı. mekanın bağları kopunca yere düştüler. o ara uçan fil gelip bunları aldı kurtardı ama kılınç ağır diye attıydı onu, sinon da ben niye bu oyuna gelmiştim, bari bir yararım olsun gibisinden kılıncı uzaktan vurup, bağlayıp geri aldı.

.excalibur ile güzel maceralar olabilir belki de ne bileyim çok bunalttılar, bir yere de vardığı yok. kopuk saçma sapan görevlerle ne yapmayı düşünüyorlar ki? yazık ettiler güzelim animeye.

--- spoiler ---