7 Kasım 2014

arrow s03e05:

The Secret Origin of Felicity Smoakarrow

--- spoiler ---

.felicity'nin eski hayatına girdik, üniversite yıllarında azılı bir hacker imiş. üstelik siyah saçlı imiş. orjinali sarı değil dediler ya bence sarı ya da ona benzer bir şey. siyah saç asıl boyanmış gibi duruyordu. neyse konumuz bu değil, vakti zamanındaki sevgilisiyle hacker işleri yaparken. sevgilisinin biraz anarşik ruhlu olmasından dolayı hapse boylaması söz konusu imiş.

.o sıralarda felicity süper bir virüs yazmış. bulaştığı her sisteme yönetici yetkileri ile dalabiliyormuş. bundan yararlanan eski sevgilimiz şehrin elektriğini kesti, yüzüklerin efendisi gözü ile olaylara girdi. hani uzatırlar falan diye düşündüm bir ara ama olaylar hızlı aktı, felicity'nin anasını da olaya dahil ettiği için kızı kaçıracağını aynı anda anladık. analı kızlı bir kaçırılma ve güzel bir kurtuluş ardından işler normale döndü.

.anası meselesine de girmek lazım, aslında aile önemlidir vurgusunu yapmayan kalmadı ama abiler de iyice bir yapalım dediler. oliver ile thea da aynı mesele üzerindelerdi. malcom uzaktan bunlara bakınca kabul mü etti? yoksa dalacak mı? onu kestiremedim amma velakin felicity ile annesi pek garip bir aileymiş. zekayı babadan güzelliği anadan aldı demeye getirmişler.

.olaylar molaylar derken öyle bölüm geçti bitti. kızcağızı bol bol ağlattılar. felicity üzerine bölüm iyi oldu hakkaten de işte genel konuyu unuttular yine diyorduk tam, üstüne bombayı patlattılar. roy manyağı sara'yı öldürmüş olabilir. en azından bunun hakkında rüya görüyor.

.pek uyuyamadım olayını giriş kısmında özellike vurguladılardı, demek buna dalalet imiş. bölümün giriş kısmı da güzeldi. herkesler antreman yapıyor bir de felicity'i gösteriyorlar üç beş mekik çekiyor falan hehe. süper kahramanım benim ya, onun parmaklarına kuvvet diyoruz.

.laurel meselesi biraz kabak tadına döndü, neymiş sinirliymiş. banka protestosuna birlik göndermiş falan (bu arada arrow biber gazı ile daldı kalabalığa hehe) boks öğreten hocasına açıldı ayak üstü, o da şimdi seni eğitecek yolu bildim dedi. tey allam diyorum bunlara.

--- spoiler ---