27 Kasım 2014

american horror story s04e07:

Test of Strength

--- spoiler ---

.geçen bölüm harcayacaklardı cüceyi, şimdi harcadılar. iki bölümde bir cüce gitti. çok ağır akıyor bu sezon, yanlış yapıyorlar. kredilerini tüketiyorlar, ayıp ediyorlar.

.şimdi zaten sirk gösterisi var, neden bu zengin tipler anomalilerin ölülerini izlemeye para veriyorlar? gitsinler sirke canlılarını izlesinler arkadaş? saçma bir iş hakkaten, varsa bir gerçeklik payı o da saçma.

.baba oğul ilişkisi de gereksiz uzatıldı. adam bir saniye önce taşı kafaya çakacaktı, onun yerine oğlum diye sarıldı. arkadan da yusuf yusuf taş atımı falan. biraz saçma geldi bana.

.ikizlerin olayı da saçma, ulan ayrılmak mümkün olabilir mi? kaç seferdir diyorum bunu. salak bir drama bağlıyorlar. yetmiyor kardeş kardeşe karşı muhabbetine çeviriyorlar. cidden bu sezon ne yapmaya çalışıyorlar. cadı sezonunda bari bir olay falan oluyordu. bunda bir şey de olmuyor hala, üzüyorlar.

.keltoşun kadından dayak yemesi iyidi, bunun geyiği de tatlıydı falan ama o kadar işte. koca bölümde bu kadar şey olur mu?

.zengin tip jimmy'e dalacak falan dedim. geçen bölüm öyle bitirdilerdi ama hiç bir şey olmadı. salak kız kardeşini seçerken o, ondan kurtulmayı düşünüyor. bir de böyle bir saçmalık var. seçse de iyi olmayacaktı ama salaklık üstüne salaklık gibi yahu.

.iki adet saçma şantaj hikayesi vardı. ikizler elsaya şantaj yaptı. gay abimiz keltoşa şantaj yaptı. sonunda da cüce öldü olay bitti.

.ha bir de gariplik arasında ucube sever kızını ucube yapan baba vardı. suratına dövme yapıp dilini ikiye ayırmış, yılana mı benzetmiş ne yapmış? aslında uyumlu çift oldular böyle, neden üzüldüler ki şimdi?

--- spoiler ---