8 Kasım 2014

american horror story s04e05:

Pink Cupcakes

--- spoiler ---

.olayların kan revan dozunu artırdılar ama bu sezondan da çok acayip bir şey çıkmayacak gibi. tv ve sinema göndermesi vardı mesela en fazla bu bölümde. sevgili gay abimiz elsa'ya tvlerin gelecekte çok müthiş şeyler olacağını anlatıyor. elsa da ki kendisi özünde tv ile meşhur olan bir aktrist diyelim, sinemanın ruhundan bahsediyor. tv'nin ucuzluğundan bahsediyor.

.yaptığı gösteride insanlar buna gülüp yuhalayınca da tv'ye geri dönüyor. tv show'u kendini yerden yere vuruyor aslında. hem de bunu sirk gösterisinde yuhalanan birinin üzerinden yapıyor. tv'deki sirklerdeki yuhalananlardan da kötüdür sonucunu çıkartıyoruz buradan.

.gelecek görüntüsü ya da hayal görüntüleri diyelim, onlar iyidi. kek yedirdiğini düşünüyor ve çift kafalardan biri ölüyor. tabi biri ölünce diğeri de ölür ulan diyorum ya daha o moda gelmediler. ortak organlar falan meselesi hiç yapmadılar. zehirlemeyi düşündü ama tv'ye çıkacaksak kilomuza dikkat etmeliyiz dedi dot ve orada olay kapandı. ilk giriş kısmında da başka bir hayalini anlatıyormuş, sarışın olayı kabul etti ama jimmy ile takılacaklar diyorum.

.jimmy önce sarışına sonra üç göğüslü hatuna öpücük kondurmaya çalıştı. eleman azmış ya da teselli istiyor gibi bir hali var. ölen tip için suçluluk duyuyor ama gösteride sunuculuğu da "show must go on" diyerek sineye çekiyor gibi. üç göğüslü hatunda da devasa klitoris ve bolca östrojen hormonu varmış. çift cinsiyetli sanıyorduk ama böylesi de yeterince garipmiş. anne olabileceğini öğrendi, keltoşu terk etti ama ameliyat olacak doktorun parmakları kütletince o mesele orada kapandı.

.keltoşa gelirsek o da gaymış, zaten çift cinsiyetli ile takılmasından belliydi. gay sevgilisini de bizim manyak zengin oğlan kesti, hala neden ölmedin lan demesi komikti. kolunu kestikten sonra insan ölmez mi? neden ölmedi hakkaten? gay bar ve öldürmelik insan arayışı yol göstermek gibi oldu. üstelik babasında da sosyopatlık varmış, annesi öyle insan öldüremezsin özleyenleri var ulan bunların dedi.

.şişko zenci de burada devreye girdi, annesini aradı da çıkıp gelecek herhalde. dava falan edecek gibi, öyle tanıttılar kendisini. oyuncuların önceki sezona bağlı kalmaları pek de güzel fikir değil aslında. tutan oyuncuları hep korumaları iyi olurdu.

.bölüm sonunda elsa çift başlıları psikopat velede getirdi. ne yapacağı belli veledin, tv show'u için rekabet mi ediyor nedir? manyadı iyice.

--- spoiler ---