11 Ekim 2014

the vampire diaries s06e02:

Yellow Ledbetter

--- spoiler ---

.damon ve bonnie olayı iyimiş. 20 yıl öncesinde bir güne takılmış kalmışlar. ninesi huzurlu bir yere göndermiş diye tahmin etti bonnie ama altından ne çıkacak belli değil. 4 aydır aynı günü yaşayan tipler için iyi idare ediyorlar. ilk kimsecik yok dediler ama sonunda biri bulmacayı tamamladı, biri var diyerek bölümü bitirdiler. bonnie büyü yapacak ve kurtulacaklar? damon hala vampir mi? değil gibi? eğer vampirse kanı nerden buluyor? eğer değilse bonnie nasıl cadı olsun gibi sorularım var. bakalım cevaplayacaklar mı?

.stefan olayı saçma oldu. enzo vazgeçtiği için stefan'ı cezalandırdı güya. caroline'i üzdü diye yaptı bunu hesapta. her şeyleri araştırdım, öldüler ben de hayatıma devam ettim diyor stefan ki doğrusu bu işte. diğerleri de ancak kendi kendilerine arıyorlar, sonunda stefan'ı görmeye geliyorlar ama hiç bir şeye yaramıyor.

.elena'nın hafıza sildirme olayı çok saçmaydı da damon ile senkronize olayı fena olmadı. aşık olduğu anı silmesi gerekiyormuş. aşık olduğun anı unut desen bitti gitti işte ne name yapıyorsunuz? eskilerden hafif kesitler sundular, allahtan uzatmadılar yoksa çok beter olurdu.

.stefan ile takılırken damon'ı sevmiş bizim hatun. bir de sadıktım diyor. bir kayıp kolyeyi verdi diye aşık olmuş, kendini düşünmüyor diye böyle hissetmiş. lan stefan saçını süpürge etti sana da yaptığına bak sen. cidden şu aşk üçgeni kadar saçma bir olay başka yerde var mıdır? sinir bozuyorlar.

.tripp adlı abimiz, eureka şerifi, vampir avcısı gibi bir tipmiş. dışardan vampir toplayıp getirip özel arabası ile etkisiz hale getirip sonra da gün ışına maruz bırakıyormuş. ailesi kuruculardanmış da bakalım iyi mi çıkacak? kötü mü çıkacak onu göreceğiz.

.boynu ısırılan kızda da bir iş çıkacak gibi. matt sağlam duruyor da jeremy salağı hala triplerde. gram uğraşmamış bir şeyle, telefonda ölüm haberini verdi diye azarlıyormuş devamlı telefonda, kafaya gel.

--- spoiler ---