23 Ekim 2014

sword art online s02e15:

Mizūmi no joō

--- spoiler ---

.elf dünyasına geri döndüler, nasılsa dünya çok oyun çok. böyle devam edecekler mi yoksa kalan bölümleri mi dolduralım demişler onu bilemedim. excalibur meselesini daha önce söylemişlerdi de şimdi hikayeleştirdiler. bir adet insansı yaratıklar var imiş, göl kraliçesinin hükmettiği verimli topraklara excalibur gelmiş, yüce ağacın kökünü kesince de her şey buz olmuş. mücadele ediyorlarmış bunlar kendi aralarında.

.insansı yaratıkların kralı ya da normal kral artık orasını çok anlayamadım. oyunculara excalibur vaadiyle fil benzeri yaratıkları temizletiyormuş. ortalık temizleyince de oyunun esas dünyalarını ele geçirip her yerleri buzla kaplayacakmış. yeni hikayesi bu şekilde, 7 kişi lazım diye olaya sinon'u katmaları dahil hepsi saçmaydı.

.herkeslerin boş günü, birlikte göreve çıkıyor bizim takım. iki erkek geri kalan güzel kızlar. kirito sevgili liderimiz. asuna artık banyo sahneleri için var, eh bir büyü falan yaptı ya bakalım ne olacak olaylar içersinde.

.sonuç olarak ne yapsalar kurtulmaz bu anime ama izleriz tabi yapacak bir şey yok, önceki hikayeden kötü yapamazlar diyorum. yine fantastik dünya yaratıklar falan derken iyi olabilir, zaten kılınçlı büyülü bir şey her türlü izlenir. yirmi küsür bölüme uzayacak mı bilmiyorum ama şimdilik bizim ekip excalibur'u elde edip yüce ağaç kökünü kurtarıp diyarları kutarma görevindeler. hemen olaya dalacak gibiler sonraki bölüm ama bunu bir sezon sonuna erteleyecekleri de bariz. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---