22 Ekim 2014

sleepy hollow s02e03:

Root of All Evil

--- spoiler ---

.altyazılar gelmiyor bir türlü. dizi de yoruyor zaten, çevirmen de bir garip çeviriyor ya da çok ağdalı konuşuyorlar, bir gariplik var yani baştan beri. bu bölüm iyice takibi zordu. bir de genel hikayeyi nadasa bıraktılar iyice kötü oldu.

.vakti zamanında ihanet eden bir tip varmış. amerikan tarihi de bilmemiz gerekiyor herhalde bunu izlemek için, neyse bu madeni paraya incil kökeni falan da buldular üstüne. sevgili henry'imiz parayı ortalığa salarak insanların sadık olduğu kişilere ihanet etmesini sağlıyordu.

.şimdi koca mahşerin dört atlısından biri olan bu abimiz buna mı bel bağladı yani? tamam inasnların içindeki kötülük meselesi iyi güzel de hiç bir şey olmadı. çok ufak çaplı bir düşünce idi ve zaten sonuç itibariyle allahın bir tane parasını zaptettiler o kadar.

.sevgili kız kardeşimizin başını yakmaya karar vermiş herhalde. gitti parayı ona verdi. o da yeni şerifi ki kendisi annelerini akıl hastanesine atan tipmiş, ondan intikam almaya çalıştı. tam vuracakken bizim hatun araya girdi falan filan derken ikabat paraya tekme attı, diğer elemanın elinde cama kondu para. hehe olacak iş mi şimdi bunlar?

.henry ile anası arasında bir şeyler kuracak gibiler, doğduğu yatağı falan yaktı. annesi kafasına girmeye çalışıyor. yaptığı iş de saçma, orada kalması da saçma. komple bir sıkıntılı senaryo olaylarına doğru gidiyoruz.

--- spoiler ---