2 Ekim 2014

animals gone wild s01e01:

Disorderly Conduct

--- spoiler ---

.yine enterasan görüntüler vardı. olayların nerde olduğu şeklinde uzatmadan anlatsalar daha iyi aslında. aklımda kalan enteresanlıklardan başlayayım anlatmaya. öncelikle yılan meselesi pek enterasandı. elemanın teki kafasını kesiyor yılanın ama daha bir saat hareket etmeye devam edermiş. derken kesik kafa kendi kuyruğunu ısırıyor, oha yani. başka bir olayda yılanın teki kediyi yakalamış, turistin teki kurtarıyor ve hayvancağız kurtuluyor. bu da enteresandı.

.deve meselesi de fenaydı, besliyorlar falan ama yemek bitince sevimli veledin kafayı hüpletmeye çalışıyor. ne cesaret var şu insanlarda, kaş göz çıksa ne olacak değecek mi ey baba diyorum. anında eliyle ittirmişmiş.

.su ayrgırı ve timsah karşılaşması da fenaydı. su aygırı havuzunda istenmeyen bir timsah misafirimiz görünüyor. hoplatıyorlar elemanı, öldürmüyorlar ama fena sarsıyorlar.

.kaplan meselesi de ciddiydi aslında ama kimse ölmüyor. hinduları yiyen kaplanlara saygı duyuyorum nedense, güzel hüpletiyorlar. kaplan öldürmeye ceza da vermişler iyi olmuş. kaplanın teki köye dalıyor ve ortalık karışıyor. uyutmaya falan çalışıyorlar ama tam beceremiyorlar, ağaçtan indirirken uyanıyor saldırıyor falan enteresandı. ağla yakalayıp sonra uzaklaştırıyorlar.

.köpek ve kanguru meselesinde bir şey olmadı ama fena görüntüydü. siyah bir dauna kanguruyu kovalamış, suya kadar takip etmiş orada kozlarını paylaşıyorlar. kolları ile yakalayıp ayakları ile karnını deşebiliyormuş bu kanguru kardeşler. köpek saldırsın diye bekliyor, yakalıyor bir ara boğacakken falan sahibi gelip kurtarmış ama bu kısmı çekememişler. bu arada kim çekiyormuş ve neden yardım etmemiş diye sormak istiyorum.

.son kısımlarda piton meselesi yaptılar ya onu ikinci bölümde zaten göstermişlerdi. adamlar resmen bölüm kurgusunda fail'e imza atmışlar. üstelik sizin seçtikleriniz kısmında maymun meselesi de bu bölüm ya da ikinci bölüm görülmediği halde yine gösterdiler. o kısımlarda zaten neyin seçildiği bile anlaşılmıyor. neyse işte.

.akrep yiyen bir ıraklı abimiz vardı. akrep zehrinin bağımlısı olmuşmuş. öyle bir söylenti var diyor bilirkişimiz, var mı yok mu ulan? net bir şey söylesene. adamın yemesi iğrenç tabi öldürüp de yemiyor canlı canlı yiyor.

.kertenkele meselesi, geyik çarpma meselesi, ayının çöp karıştırma meselesi gibi şeyler de vardı. pek ilginç bulmadım bunları. bir de bir balinanın avının ortasında insanlar kalıyor. eh onda da bir şey olmadığından çok da enterasan sayılmaz.

--- spoiler ---