18 Ekim 2014

american horror story s04e02:

Massacres and Matinees

--- spoiler ---

.bu sezon da korku gerilim yerine drama ağırlık verecek gibiler. üstelik karakterler arası dram, entrika gözyaşı falan filan derken bayacaklar gibi. önceki sezon buna benzer işler olduydu. yine cadılar meclisi benzeri bir topluluk yapıp benzer kafada devam etmelerine üzüldüm. sezon için beklentilerimi de düşürdüm. üstelik esas tipler yerine yeni tipler geliyor o da iyi olmuyor. esas kızımız yok mesela.

.tamam garipler, canavarlar şunlar bunlar ve normal insanlar meselesi, izlenir yine de ama işte sevgili ninemiz için yine aynı hikaye oluyor. yine başa geçmek için ruhunu satacak bir kadın tipini oynamış.

.yeni keltoş bir tip geldi, zenci büyücümüz de üç memeli penisli bir kadın olarak dahil oldu. adam gelip yönetimi ele geçirdi resmen. elsa nasıl izin verdi o saçmaydı. kadından emir almam diyor. ulan az önce önüne ne koyarsan koy imzalarım başka gidecek yerimiz yok diyordun. ne oldu böyle birden?

.bizim oğlanın babasıymış, sakallı anne ve güçlü babadan böyle tip oluyor demek. elleri görünce bebeği öldürecekmiş de annesi kurtarmış. şimdi bunları anlatmak yerine o adamdan uzak dur diyor.

.neyse tüm bölümde pek bir olay olmadı zaten, suçu bu keltoşun üzerine atmaya çalıştılar ama eleman uyanık çıktı, kanıtı başka birinin yerine koydu ve onu götürdüler, hapisde öldürdüler ve ölüsünü attılar sirkin önüne, bizim oğlanda veryansın etti.

.siyam ikizlerinden dot şarkıcı çıktı, elsa aralarını bozmaya çalışıyor da şaka gibi. siyam ikizleri arasına nifak sokmak hehe. ulan kafadan koparsa kendi de ölmeyecek mi? bıçak ne işe yarar çok merak ettim şimdi.

.tek enterasan hikayesi sosyopat zengin şımarık çocuk ve sevgili çılgın palyançomuzun hikayesi olabilir. hapsettiği kız ve çocu kaçıyordu ama eleman yakaladı kızı. öncesinde kopardığı kafayı da gördüydü zaten. tam aradığı tip olduğunu fark etti ve olaylar böyle gelişti. aradaki hengamede ağzını da görmüş olduk. birileri ağzını burnunu dağıtmış. dilini damağını falan koparmış herhalde. özünde iyi biriymiş de böyle olmuş gibi. çocuğa oyuncak getirmeler falan bir garip oluyor insan.

--- spoiler ---