10 Ekim 2014

3 adam


"talk show" kategorisi gerekiyor mu bilmiyorum da filmler kısmına eklerim sanırım şimdilik. tabi yine bu kategori dışı olayı cem yılmaz beyler için yapmış bulunduk. kendisini ilgili programda gördük ve izledik. kendi gösterisini de filmler kısmına eklemişim o yüzden ziyanı yoktur herhalde. eskiden rıdvan dilmen ile katıldığı program kadar komik olmasa da adam komik sonuçta yapacak bir şey yok, izletiyor kendini de, izledik güldük eğlendik. bir kısmını da not edelim bakalım. türk televizyonlarından bu kadar az şey izlemiş olmam konusunda da kendimi iyi hissetmiyorum ya artık gök tengri beni affetsin.

--- spoiler ---

.bkm mutfak mıydı? o zamanlardan bu tiplere denk geldikçe izleyip gülerdik. üç tanesi bir talk show yapalım demişler. daha önce ucundan gördüydüm programı, şimdi cem yılmaz katılınca komik olur lan bu diyerekten izlemiş bulundum. önyargının da böylesi ama komik oldu tabi.

.41 yaşına gelmiş abimiz, çocuğu iki yaşına gelmiş. elinde oyuncak bebekle daldı içeri. öncesinde dörtlük yazmış elemana laflar çakarak başladı. komik miydi? evet komikti?

.cem yılmaz espirileri için skeç yapmış elemanlar, bir bakıma çok enteresan aslında. abimizin böyle bir etkisi var hakkaten ama bunun ölçüsü de çok garip. hafızalarda kendine yer etmesi, kim bilir bunun uzun seneler devam etmesi ilerde nasıl olacak kim bilir? insanları güldürerek ölümsüz olma fikri de çok enteresan bu anlamda.

.arada efektli bölüm vardı, kendi kendilerine yıkıldılar gülmekten. eh komikti o kısımlarda ama diğer kısımlar kadar değildi. elemanın teki ile telefon görüşmesi de atraksiyonlardan biriydi herhalde.

.şarkıcı olan tip pek fazla konuşmadı, şişko olan tip çok güldü, gözlüklü olanın da sesi çok çıkıyordu. onlar da kendi çaplarında komikler tabi haklarını yemeyelim. 1200 kişilik salonda program yapıyorlar daha ne olsun?

.acıktık diyen bir kızın feryadına kayıtsız kalamadılar, önceden tasarlanmış mıdır nedir? acun beyler daldı programa, adam tepede bunları mı izliyordur? cem yılmaz'a özel muamale midir nedir? 50 tepsi baklama 2000 adet pizza dedi adam ve çıktı gitti. yediklerini göremedik, reklamdan sonrasına pek bakmadım. inanılmaz uzun reklam seansı oluyor herhalde, gücüm yetmedi o kadarına hehe.

--- spoiler ---