18 Eylül 2014

sword art online s02e11:

Tsuyosa no Imi

--- spoiler ---

.beni üzmeye devam ediyorlar. pek bir şey olduğu yok. tüm gizemi de şu an iki kişi olmaları ile açıkladılar. enteresan olan bu değildi ki? oyun içinden birini öldürebilmek idi. hani beyin ölümü gibi de değil, zaten bunu yapmışlardı ama yine de gerçeklik meselesine dokundurma yapacaklar derken adamlar gerçek hayatta oyunculara ilaç enjekte edip öldürüyormuş.

.şu an böyle açıklandı, sinon'un dairesinde de olanları göstererek bu açıklamay destek olmuş oldular. pek hoşuma gittiğini söyleyemem. daha iyisini bekliyordum ama git gide kötüleşiyor yavrum yazık.

.devamlı bir popo açısına tutturdular gidiyorlar. sinon ile kirito bölüm boyunca kucak kucağa idi, asuna dışarda kiritoyu korumaya çalışıyor. kendileri sıkılmış asunadan herhalde ama ulan geçen sezon dünyaları yıktıydınız  bu kız için? sahip olunca sıkılıyor işte tam erkek kafası.

.diğer karakterleri olaya sokamadılar, gerçek hayatta ölüm silahının ismini bulmak da bu kadar zor olmamalı. kendi kendilerine cevap veriyorlar, yok deniz aşırı ülkedeymiş sunucular yok şu yok bu diye ama yemiyoruz tabi. madem  böyle bir risk var oyun bile kapatılır lan, nedir yani?

.bütün bölüm konuştuktan sonra kalktı ayağa kirito ve tekrar olaylar başlayacak. oturdukları yerde çözdüler. sinon yine uzaktan sniper kasacak ve hepi topu yine aynı şeyler olacak. yine de bir şaşırtmaca bekliyorum ya bakalım artık.

--- spoiler ---