18 Ağustos 2014

the legend of korra s03e11:

The Ultimatum

--- spoiler ---

.zaheer ve çetesi hava ulusuna çattı. avatarı teslim olmaya zorlamak için en hassas yerden vurmuş oldular. tenzin nerde diyorduk. büyük aksiyonla döndüler. tenzin zaheer'e karşı. tokatladı elemanı ama diğerleri yardıma koşunca koca tenzin yıkıldı tabi.

.diğer hava bükücüleri de toparladılar ve rehin aldılar. ağızlarını burunlarını da kırdılar. pek bir varlık gösteremediler ama mücadele etmiş oldular. korra telsiz ile durumu iletmeye çalıştı ancak başaramadı, tabi ilk seferde telsiz bağlantısı neden kuramadılar onu pek anlamadım ya olacağı varmış tabi.

.zukko'nun öğüdü meselesi falan pek olmadı. ruhlar alemi de boş iş oldu. metal bükücülerin de pek bir yardımı olmadı. herkes kaderine razı modunda takılmış oldular.

.dövüş sahneleri iyidi de biraz varlık gösterseler iyidi hava ulusu, en yüreklisi bizim yankesici kai çıktı. allahtan başına bir şey gelmedi. bizonları ürkütmeleri de hoş olmadı. çağırınca geliyordu bizim avatarın bizonu bunlar niye eğitimli değil? rehin olmaları istendi ve rehin oldu gibi oldu. bakalım korra neye karar verecek.

--- spoiler ---