9 Ağustos 2014

NextWorld e12:

Future Radical Vehicles

--- spoiler ---

.bölüm geleceğin arabaları ile benziyordu. kendileri mi yanlış isim bastı nedir anlamadım. ilkin vehicles gibiydi de sonra bildiğin taşıtlara bağladılar. üç tekerli, hibrit, şu bu bir sürü çözüm üretmiş abilerimiz.

.ilk örümceği modellemiş salağın teki vardı. tekerleklerin gitmediği yerlere götürecekmiş de ulan komforlu değil işte. hoplata hoplata gidiyor. üstüne kullanımından sonra bacaklarına kaynak yapmak gerekti. olmamış yani. neymiş bir de ordu istemiş de hayır demişler. aferin size.

.hem yolda hem suda giden araçlardan da gına geldi, hala bunu kaktırıyorlar. hani nerde? demek ki uygulaması pek işe yaramıyor demek. hala zorluyorlar olsun diye ama olmuyor işte.

.uzak doğulu tiplerin 1 litre benzinle 1500km gidebilen araç deneyi enteresandı ama yatarak içine giriliyor. hava girmiyor ve tek kişilik. kullanım için değil de göstermek için yapmışlar. çim biçme makinasından bunu yapabilmeleri iyi tabi, tebrik ettik.

.örümceğe laf attık ya örümcek bacaklı ama ayakların ucunda tekerlekleri olan model tasarlamış nasa, uzayda kullanım amaçlı fena bir fikir gibi değil. tekerleğin gitmediği durumlarda kitleyip yürümeye başlıyor imiş.

--- spoiler ---