2 Ağustos 2014

extant s01e04:

Shelter

--- spoiler ---

.diğer bölümlere göre daha sönüktü. dizinin dramı genel konusunun böyle üstüne çıkarsa kötü olur. şimdi aile dramı falan anladık da bir de dede dramı eklediler. üstelik en büyük gizem dna sonucu yine gümbürtüye gitti. sparks gördü de biz görmedik anasını satayım. önceki bölümde doktor kan örneğine bir türlü bakamadı. bu bölüm testiyaptılar ama sonucuna bakamadılar. sinir etmesinler adamı.

.bölüm sonunda da karnını kesiyorlardı molly'nin. bebek gitti mi yani şimdi? bu durum da ayrı bir dram demek olacak. çocuğunu kaybeden anne dramı izletecekler ise sinirlenirim. uzaylı istiyoruz arkadaş, uzaylı...

.kimse mükemmel değildir meselesine robot yavrucak fena yaklaşmadı aslında ve zaten kendisi de mükemmel olmamaya programlanmış olmalı, normal çocuk programında bu kadar becerikli de olmaması gerekir, orada da biraz kendi çizgilerinden çıktılar gibi.

.yasumoto çılgın bilim insanı, gözünü kırpmadan insan harcayacak tip olarak arzı endam etmekte. şimdi meteordan düşen madde ile yaptıkları çalışmada bir bilim insanını harcadı. maskesini çıkartmasını istedi ve adam meftah oldu. devamlı göklerden bir şeyler geliyor ya güzel bir yere bağlasalar bari.

--- spoiler ---