1 Ağustos 2014

Defiance s02e06:

This Woman's Work

--- spoiler ---

.fena değildi bölüm, genel hikayeye döndüler. yan hikayesinde aksiyon ve muhabbetler iyidi. aşk üçgeni meselesi uyuz biraz. onu da mecburen koyuyorlar herhalde. bölüm sonundaki uzaylı gibi makyaj zevki de nedir arkadaş? o kız niye öyle yaptı onu da hiç anlamadım.

.irisa'nın halleri tommy oğlanı gördü ama bir şey yapmadı. uzaylı işgali gibi takıldığını falan da bilmiyor ama sırrını saklıyor gibi. olaylar değişebilir, bu mesele iş yapar aslında diğer olaylara da çok gerek yok ama böyle uzun çekecek gibi.

.bölümün asıl konusu kadın erkek eşitliği meselesi idi. bayan tarr pek dişli çıktı, geleneklerini savunan adamın icabına baktı. bir kere kadın komplocu. her şeyi yapabilir ama datak ile yine birlikte takılacak gibiler. geçen de demiştim, o kadar uzaylı olmuşlar ilerlemişler ama hala kadın erkek meselesini aşamamışlar. demek bu medeniyetle ilgili değil hehe.

.üstelik taş koyma meselesi, taş atma, çarmış gibi yani bir sürü insani işkence metodu karışımı gibi olmuş. uzaylı da olsa insan insandır der gibi çok da fazla bir şey bulamamışlar. neyse efendim, bölüm sonundaki müzik de fena değildi.

--- spoiler ---