4 Ağustos 2014

Ancient Aliens s06e03:

Aliens and Mysterious Mountains

--- spoiler ---

.uzaylılar ve gizemli dağlar adlı bu bölümümüzde altıncı sezonda devamlı olduğu şekli ile daha önce değindikleri konuları toparlamış bulundular. dağların bir garipliği olduğu meselesini toparladılar ve anlattılar tekrardan. pek fazla yeni bir şey duyamayınca da insanın canı sıkılıyor tabi.

.olimpus dağımız ve yunan mitolojisinden başlayıp dünyadaki tüm dağlarla alakalı meselelere değinmiş bulundular. şimdi insan bakıyor kocaman dağ ve oturuyor tapıyor falan. içgüdüsel olarak içinde uzaylı var diye yapıyor diyor adam. ulan heybetinden falan işte o nasıl içgüdüymüş?

.dağlar dağlar diye şarkıya başlayacaklardı az daha o kadar diyorum. içlerinde hala uzaylı olduğundan, tesisleri olduğundan devamlı ufo aktivitesi olmasından gelip gittiklerine kadar türlü çeşit manyaklığı da söylemiş bulundular. yok efendim içinde tüneller varmış, arayın bulun kardeşim, ölçün biçin de bir kanıt getirin ölmeden bir günümüz şenlensin. komplo teorisi karın doyurmuyor ama bu adamların bir gün uzaylılar gelirse o zaman tüm yaşama amaçlarını kaybedeceklerine eminim.

.tao ve buda kısımları biraz garipti, hükümdarların dağda tanrılar ile iletişime geçmeleri de enteresan, zaten içinde dağ mefumu olmayan din yok. her türlü dağda bir haller olmuş insanlara. buradan bakıp da uzaylı diyoruz.

--- spoiler ---