23 Temmuz 2014

utopia s02e02:

episode 2

--- spoiler ---

.bölümün renkleri bir ayrı tatlı idi, bu sezona ya pek bir uğraşmışlar ya da bizler özlemişiz. tipler falan da iyi olmuş. bizim paytak psikopatımız kız arkadaş yapmış. kız çocuğu da varmış herhalde kadının ve onunla takılıyor, penguen falan çıkıyor çantadan hehe.

.mr. rabbit'imiz yaşlı hali ve genç hali meselesinde de yine iyi uydurmuşlar. sorgucu da vinci'nin ustasını gözünü kırpmadan öldürdü. jess zaten psikopatın önde gideni. kaçış için süper plan yapmış. incil sayfaları dahil hepsi fazlasıyla iyi idi. kafesi ve bulutları da çok güzel görüntüler oldu.

.misfits elemanı ve velet de beth'i arıyorlardı derken buldular. derken başka bir tip ki olaylar hakkında bilgisi olan bir tip imiş onu öldürmeye gelen swat ekibini arby temizleyi verdi anında. adama öldürmek yakışıyor arkadaş hehe. ellerini bağladığı çakma prof'un kalp krizinden ölmesi de iyi idi. nefes nefese kalan kalana o efektler de hoş idi.

.pek olmayan yeni her şeyler elinde iken aşıyı falan da hazırlamışlar iken sadece janus için yapılan düzenlemenin ne olduğu bilinmeden ilerlemeyecek olmaları idi. yani hani ilk amacımıza ulaştık gibi ama bak daha ulaşmamışız bunu da bilmek lazım, hadi onu bekleyelim de dizi olsun tarzında bir şey. hangi bilgi bu kadar saklı olabilir ki? bulup düzeltmeleri gerekirdi. herhalde bu ingilizce konuşmayan yaşlı da bunun çaresi olacak ve onun peşine falan düşecekler. bakalım artık.

--- spoiler ---