29 Temmuz 2014

the strain s01e03:

Gone Smooth

--- spoiler ---

.adamın çükü düştü yahu hehe. neler neler varmış. cinsiyetsiz mi şimdi bu vampir tiplerimiz. en azından seçilmiş olanların hali böyle oluyor demek. göz göre göre değişti hepsi ama nerdeyse hiç bir şey yapamadılar. en son pilotun kafayı ezdiler o kadar. bu durumda neye dönüştüklerini görmüş oldular ama bu neyi değiştirecek bakalım.

.bizim hain tip aslında her şeyi karısı için yapıyormuş ya da son tahlilde polise gideceğim dediği sırada karısının kanser tedavisi için sıra vaadi karşısında hepsinden vaz geçti ve gerçek tipini gördüğümüz sevgili esas vampir abimizin uşağı oldu. tabi en esaslısının henüz yüzünü göremedik ama işleri çekip çeviren abimiz belli.

.sevgili dedemiz, mahkemeye çıktı bir sürü oyalamaca şu bu derken cdc hatunu ne bildiğini sormak için geldi ama sonra daha hazır değilsiniz diye karşılık veriyor. ulan zaten baştan da hazır değillerdi, neyin kafasını yaşıyor bu dede çok merak ediyorum. şehir elden gitmeden bir şeyler yapsa iyi olacak.

.şimdilik olaylar gelişme evresinde, biraz ağırdan alıyorlar. velayet davasında çocuk güya babasını düşündü diye ters bir laf etti. ortak velisi olamayacak. çocuğunu da kaybetti. annesi eski kocasını özlüyor falan. böyle de bir dram gidiyor.

.haşereci abimiz ortalıklarda arzı endam ediyor, farelerin kaçışmasını gösterdiler ki bu da salgın meselesi ile bağlanacak anlamına geliyor herhalde. esaslı bir tip gibi duruyor ya bakalım ne olacak.

--- spoiler ---