19 Haziran 2014

lost girl s04e12:

Origin

--- spoiler ---

.sezon sonuna cehennemden (h.e.l. imiş ya neyse çok fark etmez) bir yaratık getirerek bitirecekler anlaşılan. babası maması dediydi de şimdi canavar aynı kişi mi? neyle kandırdılar, konu neydi? neyi tercih etti, kehanet neydi falan hepsi karman çorman. çevirilerden de kaynaklanıyor sanki ama bu üsturuplu laflar tamamen gümbürtüye gitmiş. gereksiz de olmuş aslında.

.rainer konusunda bo iki dakikada karar vermiş oldu. diğer karakterleri çöpe attı, trick ile konuşmadı bile. dyson ile arkadaşça konuştu eleman bir şeye de karışmadı. lauren ne yaptığı belli değil, karanlıkların başını insana çevirdi. sonra pat oğlu geldi sahneye ki o da vex'in evlatlığı imiş. hehe şaka gibiler lan noldu derken tohumu o salak yedi ve pek bir güçlü tip olarak her halde.

.kenzi olayı idare ederdi, gözünü kan bürüdü. hale'in intikamını almak istedi. kulağına bir şey fısıldadı da öldürmemeye karar verdiler bunu ki çok saçmaydı, sonra kenzi bo'nun sahipliğinden çıkmak istedi ve yollar da böylece ayrıldı. kenzi diziden çıkarsa bırakırım, o kadar netim. bu sefer kesin kararımdır ama çıkmaz. sanmıyorum.

--- spoiler ---