15 Haziran 2014

lost girl s04e10:

Waves

--- spoiler ---

.bunu söylediğime inanamıyorum ama bölümü beğendim, en iyi bölümlerinden biriydi. ekip ikiye ayrıldı belki ondan daha iyi oldu bilemiyorum ama hem konu akıcı idi hem de görüntüler falan bile fena değildi. rainer dedikleri eleman kötü çıkacak herhalde ona şüphe yok ama yine de salak bo pek bir yakınlaşmış bununla. kendi kendini karanlık tarafa geçirmiş. sadece elamanı kurtarmak için.

.asıl olay una mens dedikleri konsey meselesi idi, trick geldi öldürme dedi. öldürürsen güçleri bir tohumda toplanır ve sahip olana büyük güç verir falan dedi de kim tohumu aldı onu göremedim. rainer yaptı ise bu işleri kendi kendine kötü getirmiş oldu diziye. eh fena değil. hem elemanın gücü de fena değil. sonuç olarak güzel oluyor diyebiliriz.

.ekibimizin kalan kısmı da deniz kızı olayı ile uğraştı. kenzi çeşit çeşit hallere girdi, ilk defa takım elbise giyiyormuş. kırmızı bir şey giydi onu da neyse işte bacak toparlıyormuş bu deniz canlıları, bizimkileri kandırmışlar falan filan olmuş. hani boş durmayalım olay yaratalım oldu ama fena olmadı.

--- spoiler ---