2 Haziran 2014

lost girl s04e06:

Of All the Gin Joints

--- spoiler ---

.bu diziden müzik beğeneceğim aklıma gelmezdi ama dizinin son kısımdaki lauren'in saçma gizli planları eşliğinde dinlemiş bulunduk. daha sonra araştırırım artık neyse bulurum herhalde. planı saçmaydı çünkü dudağına bir şey bantlamış oradan tükürüğünü falan alıyor. lan bira içti oradan alsana öpmen gerekiyor muydu hehe? iş olsun işte.

.neyse yan konumuz da inanılmaz saçmaydı yine. ellerine sağlık güzel saçmalıyorlar. ses sanatçısı, kuş kırması bir fea hanım kızımız sesi ile insanları öldürebiliyormuş. ölüm notası diyorlar, bunu söyleyince ölüyormuş. sevdiceği de terörist tarzında biri imiş. kin güttüğü diğer fea cemaatine karşı saldırı yapmak için bu kızı kullanacakmış.

.hadi iyi güzel hepsi de son anda ölüm notasını (aslında şarkı bu tabi) söyletmek de neyin nesi? hani yayın yapacaktın? kendini feda etmek saçma olmadı mı? intihar bombacısı mısın arkadaş? yayın yaptığını falan mı sanıyordu neydi anlamadım o kısımları.

.konu saçma, akış saçma kurgu da oldukça saçma işte. neyse bo'nun görsel şölenlerini artıyorlar. yeni triplerin ifalan hiç beğenmiyorum. eskiden de saçma geilyordu ya bu kötücül meselesinde iyice saçmalıyorlar. bol bol sevişecek herhalde böyle. eskiden de çok sevişgendi.

.hale ve kenzi meselesi de gereksiz oldukça. iş olsun diye tüm karakterleri seviştirsinler konu falan bulmaya çalışmasınlar.

--- spoiler ---