9 Haziran 2014

Da Vinci's Demons s02e09:

The Enemies of Man

--- spoiler ---

.insanlığın düşmanları diye bir şeyler geldi şimdi, daha önce nerdelerdi? hiç adlarını duyduk mu? türk niye uyarmadı bunlar hakkında? oraları hiç bilmiyorum ama da vinci'yi keklik gibi avladı orayı beğenmedim. meğer kurtarmaya diye gelen zenci eleman bunların adamlarından imiş. leo düşecek iken kurtardığı halde bunu gözünün yaşına bakmdı ve üstadını öldürdü. her yerleri yaktı, leo da yaralı. sıfıra sıfır elde var sıfır.

.bu işler olurken annesinin nerde olduğunu adam duydu mu? üç kelime ile mi bulacak? da vinci'ye ihtiyacı yok muydu yani? bunları bilemiyoruz ama bakalım düzelteceğim dedi sevgili leo, bakalım ne yapacak son bölümde.

.lorenzo'nun işler iyiye gider gibiyken yine kötüye gitti. velet babadan manyak çıktı yerine geçti, zaten o kadar vahşi yetiştirirsen olacağı da buydu.

.osmanlı cephesinde memeler açık gezinti gördük, bu italyan tipin eviydi belki ama örfümüzde yok öyle bir şey hehe, neyse işte esas kızımızı yıkıyorlardı. ne halt edeceklerse artık. beyazıd da geri gelmiş, yayan mı bıraktılardı neydi? giysilerini geri giymiş üzerine. namı lekelenince karşılık mı vermeleri gerekiyormuş? bu saçma olayların hepsi tarihte olmuş mu? merak ettim de açıp okumam orası kesin. 

.riario kafayı kedi, af dilendi falan. af bulamayınca intihar etti ama bu sefer de insanlığın düşmanlarına katılacak sanki. allahı bulayım derken yine şeytana hizmet edecek eleman.

--- spoiler ---