2 Mayıs 2014

the tomorrow people s01e16:

Superhero

--- spoiler ---

.sonunda süper kahraman olayı ile gelmeyi akıl ettiler, zaten başından beri bu olabilirdi. süper kahraman kızlarımız pek tatlıydı bir kere. nerden seçip seçip oynatıyorlarsa dizide çirkin kadın yok. cara zaten müthiş hehe.

.russell vakti vakti zamanında bu kızlardan biri ile takılmış. kahramanlık fikri de oralardan ortaya çıkmış. hepsi iyi güzel ama ultra'nın bunları yakalayamaması ve insanların bunları görmesi meselesi pek olmadı. hele vietnamlı çete her şeyleri görüyor da kimse niye bir şey demiyor? biri niye çıkarıp cep telefonu ile çekmiyor falan. oralar pek olmadı tabi.

.neyse detaylara geçeceksek bu stephen oğlanının kız arkadaşları meselesi de çok saçma. baştan beri kötü karakter olarak tanıtılan tip bizim oğlana vurgun imiş. gelen vurgun giden vurgun. düşük kaşlarına kurban olduğum nasıl bir şeyse artık hehe.

.asıl olayı sona sakladılar. öncelikle jedikiah'ın evladı olacak imiş. oradan başladı bu hikaye, sevgilisi beynini okumaya çalıştı. bir yerleri buldu çıkardı ve stephen babasını bulmaya elindeki aygıt ile gitti. tabi hepsi nasıl da bir araya geldi falan derken amcası da olayları çaktı ve babasını bulduktan sonra stephen'in yarının insanları ile bağlantısını çözüp hepimizin açıklaması gereken şeyler var diyerek bölümü bitirdiler. bu kadar zaman anlayamamış olması saçma zaten. babasını yakmaması da başka bir durum tabi ama bu vakitten sonra geri dönmez ise saçma olur. geri dönse de dizinin o ergen havası kalmaz. ne yapacaklar bakalım.

--- spoiler ---