25 Mayıs 2014

supernatural s09e21:

King of the Damned

--- spoiler ---

.abaddon'u fazla kolay hallettiler. aslında crowley ile kandırma planı iyidi. crowley tipi zaten iyi bir de duygusal crowley iki kat iyi oldu. oğlunu geçmişten getirip koz olarak kullanmaya çalıştı. bizim elemanlara kaçış sözcüğünü söyledi falan filan derken yine de oğlunu kurtarmış oldu. ilerde bu adamı iyi yapacaklar herhalde. bu kadar önde bir karakter olunca artık, şimdi öldürmekten bile vazgeçmişler. neden? çünkü onlara yardım etmiş. cehennemin kralı lan!

.neyse bıçak meselesine gelecekler o yüzden kolay hallettiler bizim şeytani hatunu, dert olacak başlarına falan o yüzden bu bölümde halledelim demişler. tabi iki bölüme bıçak olayı biter mi? sezon sonunda birbirlerini keserler mi? birine bir şey olur mu? olmazsa şaşarım.

.melek cehpesinde de gadreel'i iyi yapacaklar gibi adam dünyanın en büyük salağı falan belki. çok iyi niyetli ama herkesler bunu kullanıyor. şimdi castiel de bir nevi kullanma niyeti ile yaklaşıyor. yanlış zaten toptan da belki işe yarar. zaten castiel'i liderlik pozisyonuna zorla getirdi idi. bu hikaye böyle olmalı diyordu, gerçek kötü de castiel olacak idi ya dur bakalım ne olacak. yine çıldırıp de melekleri katletmese bari bizim melek.

.aptal meleklere yeni boyut getirdiler, sam ve dean sorgusu iyidi bu anlamda, yüz güldüren cinsten idi. aynı zamanda cehennem köpeğine hoparlörden komut vermesi de pek hoş oldu. dedim bıçağı alacak da öldürecek falan demeye kalmadan komut dinledi kuçu kuçu. bir de kendini köpeğe baban diye tanıtıyor falan hehe.

--- spoiler ---