10 Mayıs 2014

supernatural s09e07:

Bad Boys

--- spoiler ---

.hayli zamandır hayalet avcılığı yapmıyorlardı. yine yaptılar tabi, bu sefer dean'in vakti zamanında ıslah evine gitmek yerine bir yerlerde terbiye edilmesi konusuyla geldiler. disiplin alsın diye bir çiftlik evinde adamın tekine bırakıyorlar imiş. böyle de enteresan bir sistem.

.neyse aynı yere bir küçük çocuk gelmiş, annesini araba kazasında yanarak kaybetmiş. annesinin arkasından da ağlayınca o haliyle annesi huzura erememiş ve oğluna takılmış. ona zarar verenleri öncelikli olmak üzere herkesleri tehdit gibi algılayıp bir hayalet dadanması haline gelmiş.

.oğlan bırak diyince de huzura kavuştu ve gitti. zaten cesedi erken yakarlarsa bil ki o iş olmamıştır. neyse bu şekilde bitti. dean'in vakti zamanında aile benzeri bir yer bulduğu mutlu olduğu ve ilk öpücüğü meseleleri ile de gelmiş oldular. ha bizi çok ilgilendiriyor muydu? pek sayılmaz ama geçtik gittik öyle.

.küçüklük halleri sonraki oyunculara göre çok alakasız idi. insan o kadar değişir mi arkadaş? bari uygun bir çocuk tipi bulsaydınız diyorum kısaca. figuran tarzında abilerimizden biri stargate'den tanıdığımız abimiz idi bu arada.

--- spoiler ---