2 Mayıs 2014

supernatural s08e22:

Clip Show

--- spoiler ---

.iyi gidiyordu da biraz yalpalama oldu sanki final öncesi. cenneti kapatma mantığı nedir? neye yarar? castiel'de kapanacak mı? dünyadaki meleklere ne olacak? bu plan pat diye yazıcı abimizden çıktı. pek mantıklı gelmedi bana.

.şeytan kurtarma meselesi için fazla zorlama işler yaptılar. stargate universe hatununu geri birleştirdiler, en güçlü şeytanlardan biri diye gösterdikleri hatunu öyle birleştirip başında adam bırakmadan pat diye crowley aradı diye dışarı çıkmak inanımaz saçma oldu. daha sonra gelsin diye yaptılar herhalde yine de saçmaydı.

.arındırma işlemlerindeki zenci adam continuumdan tanıdığımız elemandı. pederlerden birinin yaşlılık hali ise battlestar galactica'daki doktor abimiz idi yanlış hatırlamıyorsam. inanılmaz kadrosu ile devam ediyorlar.

.neyse tel dişe dokunu taraf crowley'nin planı idi. hem geçmiş bölümlere gönderme, geçmiş tipleri görme şansımız oldu. hem de adamların tek dayandıkları yeri yıkma girişimi güzel oldu. ha öncelikla aile kavramına dayanıyorlar ama elemanları mutlu eden tabi kahraman gibi takılmaları idi. cadının çocuğu imiş crowley o yüzden de büyülerle yamultuyormuş insanları. büyü torbasını bulamamaları biraz garip. normalde hemen buluyorlar idi ya neyse mesajı aldık.

.üçüncü test son bölüme kaldı, yapacaklar mı? teslim olacaklarına ihtimal bile vermiyorum ama şeytan nerden bulacaklar? normalde ortalık şeytan kaynardı ama crowley zekasını konuşturarak son testi engellemiş gibi olmuş. konuşma da iyidi, finali crowley kurtaracak gibi. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---