12 Mayıs 2014

grimm s03e21:

The InheritanceThe Inheritance

--- spoiler ---

.iki grimm derken bir tane daha geldi, hatta henüz grimmliği aktif olmamış adamı da sayarsak dört tane grimm oldu. biraz bokunu çıkarmak gibi oldu sanki ama anahtar meselesi için böyle uygun görmüş oldular. ata grimmler bulunmaması gereken şeyleri karanlık ormana gömmüşler de onun haritası imiş bu anahtarlar. kısmen de böyle bir şeydi de ne olduğu belli değil hala.

.anahtarın peşinde de bir sürü insan var haliyle. altı tane mi anahtar lazımdı, neden bir tane daha olsa tamam dedi monroe onu anlamadım pek. belki de daha fazlaydı. kraliyette de anahtarlar mevcut idi hatırladığım kadarıyla. hem harita ne olursa olsun tam yeri gösteren kısmı en önemlisi olmuyor mu? o da bir garip durum ya neyse işte.

.sevgili trubel kalıcı mı olacak nedir? tüm olaylara dalmaya başladı. pata küte dalıyor tüm wesenlere, aileyi genişlettiler. anahtarları da herkesin önünde birleştiriyor nick, bu nasıl rahatlık onu da anlamadım aslında. bilgi yüzünden hepsinin başı derde girebilir yani.

.adalin yine büyü yapıyor dedik juliette'ye ama bu sefer onun görüntüsünde nick'i kandıracak herhalde. bebeği için bir şeyler istemişlerdir. yüzbaşı bunu engelleyecektir diye düşünmekteyim. farkında değilse yuh artık.

--- spoiler ---