29 Mayıs 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s01e22:

Beginning of the End

--- spoiler ---

.beklediğim gibi bitirmediler o yüzden fena değil diyelim. yani tutup ward iyi tarafa geçse çok kötü olurdu. şimdi bastılar ekşını, ekşın da ekşın oldu. hatta çok nadir gördüğümüz espirili bir ekşın yaptılar. esas kötüyü en son şakalı bir şekilde öldürdü bizim a.c.

.skye hakkındaki gerçek pek ortaya çıkmadı. sadece babasının çeşit çeşit hayvanlara benzediğini gördük. çiçekli kadın tüm olaylardan ne ara sıyrıldı onu da fark edemedik ama skye'ın babası ile iki kelam ederek sezonu tamamlamış oldular. 

.devamına daha sonra geleceklerdir tabi ya şimdilik esas kötü öldü, ward yakalandı. iyiler kazandı şeklinde oldu. tabi tüm olayları çekip çeviren ve toparlayan sevgili fury idi.

.samuel jackson abimiz ilk bölüm göründüydü, bir de son bölüm geldi. ağır abi tadında arada böyle gelirim diye a.c.'yi de yeni müdür yaptı ve olaylar tamamlandı. 

.tamamlandı dediysek bu serum çeşit çeşit haller yapıyormuş uygulanan kişilere, ilk plan gibi bir şey çizmeye başladıydı abimiz, daha sonra a.c.'de tuttu çizmeye devam etti. sonraki olaylar da buralardan devam edebilir. belki de buralardan yeni icatlara falan yol alırlar. hydra teknolojisi kıvamında işler olabilir. bekleyip göreceğiz.

.fitz elemanı kahraman olacak herhalde, kız ilanı aşk etti ve onu kurtarmak için kendisini feda etti. o patlama sahnesini pek anlayamadım ya oldu da bitti maşallah işte.

--- spoiler ---