5 Nisan 2014

supernatural s07e20:

The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo

--- spoiler ---

.eureka'nın hatun kişisini oynattılar bu sefer. yine bilgisayar manyağı, zeki kız tipi var demek hep benzer rollede takılıyor. iyi de oldu güzel de oldu. başına bir şey gelecek diye üzüldük gerildik. bir şey gelmesini bırak yiyeceklerdi. bu kızı kopyalayamıyorlar imiş. o da garip bir bilgi idi. direkt onu mu kastetti bilmiyorum ama iyidi yani.

.ekran bölmeler, plan yapmalar başka bir dizi edası vardı. pek böyle yapmazlardı. ajanlı dizilere gönderme yapmışlar herhalde. ilk olaylar frank'in harddisk'inin çalınması ile başladı. adam harddisk'e girilmeye çalıştığı zaman elemanlara uyarı maili göndermiş.

.bunlar hemen merkezlerine ulaştılar ve içeri dalmak yerine kızla olayları görüştüler. tabi kızcağız da hemen diskin içindekilere bakmış ve inanmıştı. aniden de kahraman oldu, ajan kıvamında işler güçler yaptı. lezbiyen iken güvenlik görevlisi ile flörtleşti, dean'in sapık kişiliğini de gördük bu arada hehe.

.neyse ayrıntıları da fena değildi. hallettiler ettiler gittiler derken yine son anda kapıda kaldı ve sevgili bobby kaldı piyasada. intikamcı ruh olmadan önceki safhaları yaşıyor herhalde. kızın kolunun kırılmasına sebep oldu dick'e saldırayım derken, sonra yine elemanı yavaşlatmış oldu ama yine de aslında pek bir şey başarmış sayılmaz.

.bu her şeyin başı dick roman elemanı da çok rahat, pis bir gülümsemesi var. adamların planı pek iyimiş bu arada. insanları ineğe çevireceklermiş. önce tabi hastalıkları falan da yok edeceklermiş. bunlara sıra gelmeden bu işi bu sezon çözerler diye tahmin ediyor ve umuyorum. melek şeytan meselesi nerde, yediklerinizle sizi uyuşturuyorlar meselesi nerde?

--- spoiler ---