3 Nisan 2014

supernatural s07e18:

Party On, Garth

--- spoiler ---

.amerikan hayaletleri bitti japon hayaletlerine geçti adamlar. sarhoş iken görülebilen bir hayalet ile kapıştılar. yok efendim bir içki firması varmış da onun başındaki adam birinin canını yakmış da o da intikam almak için bir kutuda japon içkisi yollamış falan filan.

.garth diye daha önce de gördüğümüz sanırım freaks and greeks miydi neydi öyle bir diziden gözümün ısırdığı sıska elemanla geldiler tekrar. hafif bir komik eleman. kendine has metodları var, olayların bir kısmını da o çözdü.

.asıl olay bobby meselesiydi ama iki dakikalık olay için tüm bölüm boşa gitmiş gibi oldu. olaylar sırasında aslında castiel'e ulaşma numarasından beri ki onu yazdım mı bilmiyorum, ortada garip bir haller dönüyor idi hepsini bobby yapıyormuş. hayalet ile kapışırken de düşen kılıncı bobby almış vermiş falan. bir ara görecekler eski kurdu ama bakalım ne zaman? tabi görüp de avlamaya mı çalışacaklar onu da bilemedim. iyi hayalet meselesi de yapabilirler herhalde.

.castiel meselesinde bir gelişme yok, bir telefon konuşması ile kaldı öyle. uygun zamana saklıyorlar işte aynen dediğim gibi.

--- spoiler ---