4 Nisan 2014

arrow s02e18:

Deathstroke

--- spoiler ---

.mirakuru köpek gibi burun veriyormuş demek, bir patlamadan yine bahsettiler ama ada hikayesinde sara'nın planı tutmamış. istediği elemana bağladığı bombayı pat diye tespit etti slade abimiz. üstelik shado'da devamlı bunun yanındaymış. nasıl bir kafayı yemekse artık baştan beri görüyormuş. bizler yeni gördük. baştan beri gösterseler ya diye düşündüm.

.roy takımdan ayrıldı, şehirden de ayrıldı gibi göründü. oliver'ın aldığı kararları sorguladı. diggle'a yamuk yaptı falan derken olay koptu gitti. o kadar uğraş sonra böyle olsun pek güzel olmadı ama takımın dağılması aslında slade'in süper planlarının sonucu imiş.

.sevgili terminatör hatunumuz oliver'ın geçici olarak ceo yapmasından yararlanarak şirketini alıverdi elinden, tabi bu kadar kolaymıymış? değildir bir şekilde düzeltirler sanki ama o kadının bile baştan beri slade'in planlarına dahil olması pek iyi geldi bana. adam sağlam gelmiş.

.asıl bomba ilk thea babası hakkında gerçeği öğrendi. oliver'a sırrını biliyorum dedi ya arrow olduğunu biliyor mu? ondan emin olamadım. laurel salağına ise kapısına gidip yüzüne söyledi arrow diye. ondan sonra da bölüm bitti. oliver'a gidip sen arrow musun falan diyecek o reddedecek falan filan olacak ya yine de iyidi yani. slade deli bir abimiz, kendine ordu falan da yapıyor. kostümü de süpermiş. bakalım nereye varacak bu iş.

--- spoiler ---