20 Mart 2014

the tomorrow people s01e08:

Thanatos

--- spoiler ---

.hafiften dağıtacaklar gibi zor duruyor dizi. ilk salaklık bu jedikiah'ın uykuda beyin okuma planı ile geliyorlar, iyi güzel. hadi içeri de çat diye giriyorlar, sorun yok. ulan bir şeyleri kurcalarken düşürüp de uyandırmak nedir? uzay doğulu elemana yakıştıramadım.

.hadi sonunda elemanı bunların yerine getirmek için salladılar böyle bir şey desek peki ne oldu bölüm biterken. john hadi yine öldüremedi onu da kabul ettik de niye yakalandı yahu? böyle manyaklık olur mu? neden güvenli bir bölgeye götürmedi? 

.gidip de test edildiği bir eve nasıl geri götürür? inanılmaz saçma bir hareket idi. sanki öyle yapınca intikam mı almış olacaktı? hay allah, sinir ettiler yeminle.

.ha bir de yetmezmiş gibi bu salak uzak doğulu eleman yemeğinde boğulma numarası yapan jedikiah'ı kurtarmak için atıldı ve cara'nın olayı meydana çıktı. bu durumda stephen'nın da foyası meydana çıkmış olmalı. adamlar resmen dağıttılar olayı.

.kurucu dedikleri adam spartacus'un son kötü karakteri imiş. adamı takım elbisede görünce birden tanıyamadım. omurilik sapı meselesi de matrix oldu tam. bunlar insanları böyle bulamıyorsa neden bu elemanların saklandığı yeri bulamıyorlar onu da bu arada sormak isterim.

.ha görünürde john stephen'in babasını öldürmüş. ölü adamı arıyormuşuz baştan beri. john ekipten bunu saklıyormuş. bunlar meydana çıkıp da john'u kötü tarafa mı çekecekler nedir yani? neyse göreceğiz artık.

--- spoiler ---