6 Mart 2014

the tomorrow people s01e03:

Girl, Interrupted

--- spoiler ---

.ciddi şekilde hatalar var sanki. şimdi bunlar gizlilik adına insanlara yardımdan bile kaçınıyorlar bir yönü ile ama diğer açıdan bakınca ortalıklarda pıtır pıtır ışınlanıyorlar. bunu belirttim mi bilmiyorum ama en başından beri rahatsız edici bir şey. şimdi bu mesele üzerine bir konu yıktılar.

.en iyi arkadaş, esas oğlanımızı ışınlanırken gördü ve peşindeyim dedi. neyin peşindelik? ortadan kayboldu işte. halisünasyon mu anasını satayım? böyle de güzel kafaları demek. hem devamlı metrodan ışınlanıyorlar. kamera sistemleri yok demek. hadi yok diyelim, allahın metrosu lan, dışardan bakanda mı yok? tek bir yerden mi geçiş olmalı? neden devamlı metro vagonu? bunlar hep iç gıcıklayan şeyler.

.ultra meselesinde de işler garip, amca her şeyden haberdar ve izin veriyor gibi ama burnunun dibinde eleman verici yerleştiriyor ama ona bağlayamıyor falan. yok efendim kafamı okusunlar diyor. sonra kızın kafasını okuyamadık diyor. nasıl birleştiremiyor bunları anlamak zor. her şeyin farkındaysa da neden izin veriyor onu anlamak zor. hadi ilkinde tuzak falan kurdu az daha yakalayacaktı diyelim, e sonra?

.daha garibi şimdi yaptıkları tesis bu elemanın gücünü engelleyemiyor iyi güzel anladık eleman çok özel amma velakin ta ilk bölümden beri aklıma takılıyor. cara nasıl bununla iletişim kurabiliyor? hadi şimdi özel odada değildi desek, ilk bölümlerde özel odadaydı da, bunları falan hiç düşünmemişler izlenimi yaratıyorlar bende o hoş değil.

.bir de geçmişe falan takılmacalar, aile dramları, insanlardan nefret etmeler falan derken ortaya karışık bir konu çıkmış oluyor. uzak doğulu eleman iyi dövüşüyor yalnız hehe.

--- spoiler ---