25 Mart 2014

supernatural s07e09:

How to Win Friends and Influence Monsters

--- spoiler ---

.sonunda bobby'e de bulaştılar, yakın zamanda ellemeyin şu adamı dediydim ama vuruldu büyük ihtimal. ölmese bari... leviathanların deneyleri üzerinden bir bölüm oldu, unutmuşlardı hatırladılar. başka bir yaratık sandım ama leviathan deneyleri gibi bir şeymiş.

.gazetelerde çıktığı ve kontrol dışı yaratık olduğu için de adamın kendisini yemesini sağladılar, kendilerini yiyince ölüyorlar mı yani? devamında nasıl gelişti olaylar görmek isterdik ama bobby yakalandı o sırada.

.bu dick denen elebaşı leviathan'da milyarderlerden imiş. photoshop olayları cidden kötü olmuş, tanıtım videosunda herkesler ile görünen fotoları ile uğraşamamış gibiler, şaka gibiydi yani o kısımlar.

.neyse bobby meselesi diğer meseleleri kapattı. dean hafiften değişim geçirecek idi, pis boğazlığı götürecekti elemanı ama erkenden fark ettiler, şişkoluğa ve pis boğazlığa da gönderme oldu. arada dr. öz göndermesi de vardı.

.sam'in delirme muhabbetine sadece değiniyorlar, pek bir şey olduğu yok. durup dururken nasıl kurtuldu onu da anlamak zor ya meseleleri artık idare edemiyorlar. öyle de bir garip işte.

--- spoiler ---