2 Mart 2014

supernatural s06e08:

All Dogs Go to Heaven

--- spoiler ---

.köpek meselesi vardı. o yüzden güzeldi de işte bu ruhsuz sam olayı biraz can sıkıcı. alman çoban köpeği de iyi idi. sonunda kadın kabul edecek dedimdi de düşününce hakkaten sapıkça yani köpek dediğin evladın gibidir, ne o öyle sen benim tek düzgün erkek arkadaşımsın muhabbeti falan. o zaman işler karışır işte.

.skinwalker muhabbeti de garip bir laf idi, pat diye değişiyorlar. değişimlerini göremedik. şekil değiştiren elemanlar gibi deri meri bırakmıyorlar. hani göstermiyorlar da malzemeden çalmak gibi oluyor o.

.crowley muhabbetinin sonunu da göremiyoruz. sam'in ruhunu esir tutuyor imiş. yani kafesten çıkartmış anladığımız kadarıyla. şimdi bu duruma sormak gerek bobby'nin ruhunu kurtarırken nerdeydiniz arkadaş? daha yen oldu bu hadise, sam bir gariplik olduğunu biliyordu. üstüne gitmek için bu kadar beklemek neden? tamam hemen bağlantıyı çözemese bile olayları böyle üst üste getirip, birini bir bölümde halledip diğerini sezon konusu yapmaları iyi olmadı.

.yaratıklar toparlanıyor, çoğalıyor muhabbeti de yapıyorlar arkada. yine bir savaş mavaş çıkartacaklar herhalde. cennette işler karışık, cehennemin garip planları var. dünyaya da bir haller oluyor. e hani kıyamet engellenmişti?

--- spoiler ---