16 Mart 2014

grimm s03e15:

Once We Were Gods

--- spoiler ---

.mısır tanrıları, firavunlar falan da wesenmiş. adamlar ölülerini korumak için örgüt falan kurmuşlar. sergilemeleri de saygısızlık olarak kabul ediyorlarmış hehe. değişik değişik olaylar, haller işte.

.bir mumya, korumak isteyen bir örgüt ve gizli planları olan bir konsey tetikçisi. hep birlikte grimm beyler ile takılmış oldular. sonunda grimm duruma saygı gösterip mumyayı yakmalarına göz yumdu ve olay halloldu. daha önce bu tetikçi ile kapışmışlardı falan filan.

.woge halinde mumyalama olayı ya da geçmişten çekilmiş video falan oraları biraz hızlı geçtiler ya da ben anlamadım. ne zorları varmış bu kadar? deneme yanılma yapıyorlarmış da o halde nasıl tanrıları olmuş oluyor? öyle sorular da sorular işte.

.wu meselesinde juliette düğümü çözmüş oldu. adama korkularını yen temelinde bir şey söyledi ve hepsi kafamda diye eleman ikna oldu ve iyileşti. her karşılaşana durumu açıklayamayacaklar belki ama yine de wu bilse daha iyi olabilirdi. eleman dexter'daki masukanın terbiyeli versiyonu gibi geliyor biraz niyeyse hehe.

.kraliyet işlerinde, içerdeki eleman yakalandı. yerlerini söyledi. bebek doğduydu ve oyunlar oynamaya başladı. ikizi meselesinde herhalde cinli perili bir ikizi var. milletin kafasıyla oynuyor falan, ilerde gösterirler. özel bebek olsun yani bu kadar şeyden sonra.

--- spoiler ---