2 Mart 2014

arrow s02e14:

Time of Death

--- spoiler ---

.şimdi bizim cemaat adadan paraşütlerle mi kurtulmuş? ada hikayesini bu kadar sulandırmaları da beni sıktı artık. zaten pek bir şey olduğu yok. sarah'ın diğer kızı da nerden tanıdığı ortaya çıkmış oldu. ne büyük gizem ah ah.

.sarah ekibe katılır ama felicity bunu kıskanır falan. yani hoştu iyidi de kendini tehlikeye atacak kadar çıldırması biraz fazlaydı. hele oliver ile felicity muhabbetini bu hale getirmiş olmaları hiç iyi olmadı.

.zaten laurel meselesi vardı başımızda. hala kendini tam toparlayamadı. bir de kardeşi ile takılmalarına falan laf etti. aile yemeğidir derken işler yine karıştı da bunların dramı da çok mühim gerçekten.

.asıl olay slade (artık crixus da diyemiyoruz) abimizin teşrif etmesiydi. annesi ile toplantı yapıyordu ya bu küfür gibi oldu. oliver geldi ve el sıkışıtılar. böyle kendini ortaya çıkardığına göre yine muhabbetler üzerinden tehditler falan olacak. iki saat mesele uzatılacak anlaşılan. tabi alttan alta bir sürü iş oldu ama belediye başkanlığı falan ne alaka? asıl amaçları nedir falan bunlara hiç girilmedi.

.tabi yine de sarah olaylara dalmaları fena olmuyor. yan konuda heroes'tan deprem yaratan abimiz vardı, plan yapıyor da paralar çalıyor falan. onu alt ettiler birlikte. falan filan...

--- spoiler ---