18 Şubat 2014

the walking dead s04e10:

Inmates

--- spoiler ---

.ben bu adamları anlamıyorum, bir sürü sevilen karakterleri var. çeşit çeşit huyları da var bu karakterlerin ama bir türlü akıcı hale getiremiyorlar. çok nadir ıkına sıkıla gitmeyen bölümleri var öyle diyeyim. şimdi hangi akla hizmet karakterleri ayrı ayrı hikayelemek?

.tamam hepsi ayrı düşsün, tek başlarına yaşama mücadelesi versinler eyvallah da hepsinden biraz biraz görelim? nedir bu uzun süre bir tipe odaklanmalar? geçen bölüm rick, oğlanı ve michonne şimdi de geri kalan karakterler.

.neyse daryl ve intihar etmeye kalkan sarışın kızımız (artık çok çetin ceviz) ile başladılar. izleri takip etmeler falan derken kurtulanları da öldü sandılar. takip ettikleri izler de çekiçli abimiz ve iki sevimsiz velet ve tabi bir de en mühimi rick'in kızı... ulan ağlıyor da ağlıyor. en sevimsiz kız az daha boğacaktı da carol yetişti hehe. olaylara gel, insan sinir krizi geçiriyor resmen.

.sasha, maggie ve şu alkolik doktorumuz da diğer taraftan sevgili glenn'i aramaya koyuldular. hepsi tabi bunalımlarda, bir bu salak doktor gülücükler saçıyor falan. neyse otobüsü buldular, glenn öldü mü ulan diye gere gere bir hale getirdiler. sonunda da maggie acayip bir ağlamaya büründü. ilk oha öldü dedirttiler, sonra sevinçten ağlıyormuş histerik histerik. delirmeseler iyi, bizi delirtmeseler daha iyi tabi.

.bunlar yetmez gibi glenn manyağı hapishanede kalmış, o ne araya oraya gitti de öyle oldu hatırlamıyorum. zombiler altında cirit atarken kendine geldi bizim eleman. zırhlarını kuşandı, biraz uzandı yattı, vakit bol ya nasıl olsa, öyle tam hapishaneden çıkarken lezbiyen kızımız ile karşılaştı. o da kitlenmiş kalmış öyle. birlikte giderlerken hörşıl emminin adını andılar falan derken bir ekip geldi acayip acayip. nerden geldiniz ulan kimsiniz? yeni tipler falan ya işte pek hoş gelmedi bana.

.şimdi carol ile çekiçli eleman sıkıntısı var. tren yollarının gittiği kurtarılmış bir alan falan var. öyle karışık işler var. bakalım nereye götürecekler ama bu kurgu ile götürmeseler bari.

--- spoiler ---