1 Şubat 2014

the vampire diaries s05e12:

The Devil Inside

--- spoiler ---

.damon beyleri yine kötü tarafa geçirdiler, bölümün tek iyi yönü oydu da be arkadaş beş sezon sonunda başa dönmüş olmadın mı şimdi? o halleri daha iyidi zaten vakti zamanında şimdi yine başa dönmüş olduk.

.katherine salağından kurtulamamış olmak, bunca zaman hala bunlar ile uğraşmak çok kötüydü cidden. hele elena son anda kendine gelir koşar koşar da bulamaz. telefona şifre koymuş da arayamaz. en son damon'un kollarına gelir ve hop her şey biter. biraz körün gözüne parmak gibi. vampir hızıda mı yetmemiş? bir de geçmişten görüntüler falan sıkıştırdılar.

.daha saçmasını söyleyeyim, bu salak büyü yapan kadını neden öldürmemiş? büyünün tamamlanabileceğini bilmiyor mu? bilmese bile bu risk alınır mı? ölümden beter şimdi içinde hapsoldu ve böyle sürdürecek gibiler.

.damondan ayrılıp stefan'a yanaşacak bizim hatun ve yine allah kahretmesin ki bunların aşk üçgenini inceleyeğiz. haliyle konu kalmadı yine başa döndük yani üzücü bir şekilde.

.bir de klaus caroline ve tyler salağının üçgeni var ki o da akıllara zarar gerçekten. allah hepsini ıslah etsin. bu bölümler de 9'a yakın puan alıyor ya ona da hayret ediyorum.

--- spoiler ---