23 Şubat 2014

supernatural s06e02:

Two and a Half Men

--- spoiler ---

.ya aile ya iş meselesinde ya o ya bu olacak diye kural mı var dedi lisa. öyle kadına can kurban da biraz zorlama bir çözüm oldu. hangi kadın kabul eder bunu? hangi kadın anlayış gösterir. üstelik ailesi olduğu vakit herhangi öç almak isteyen tip gelip ailesine dadanabilir. elbette yanlarında kalması en makul olan idi ama bu şekilde diziyi çok zorlayacakları için böyle bir çözüm bulmuş oldular.

.yok sam bebek buldu da dean'e çok önemil diye haber ediyor falan. eh yani, ne alakaysa artık. sanki bebek bakma uzmanı. smoke on the water ile ninni söylüyor eleman hehe. daha sonra bu şarkı ile yollara geri döndü iyi güzel de ne bileyim çok zorlamaydı.

.kim bunları hayata döndürdü ve bu dede'nin olayı nedir? telefonda kiminle konuşuyor? yaratıkları toparlıyor mu ne yapıyor? bunlar cevapsız sorular. dede niye geldi de kötü adam oldu onu hiç anlamıyorum. üç adamımı kaybettim dedi, kuzenlerden biri öldüydü. diğerlerinin yeri mi değişti ne oldu? o kısımda hiç bir açıklık yok. bu arada ölen kuzen hakkında bizim oğlanların tek kelime etmemesi, figuran lan bunlar diye bir düşünce yüzünden midir?

.şekil değiştiren meselesine yine gelmiş olduk. bu sefer biraz değişiklik olarak şekil değiştirenlerin babası, en büyüğü, alfası gelmiş ortalığı dağıtmış oldu. hikaye bakımından çok da büyük bir farklılık yok aslında yani her konuya bu kadar dönerlerse hayalet konusu gibi milyon tekrarı olur. esas konuları ve tabi ki castiel'i merak ediyoruz. kim kurtarmış bunları ve şimdi ne olacak onu öğrenmek istiyoruz. böyle tek tek devam edeceklerse tekrar ilk sezona dönmüş olduk yani. tepetaklak hem de...

--- spoiler ---