17 Şubat 2014

supernatural s05e18:

Point of No Return

--- spoiler ---

.mikail geldi ve adam'ı aldı mı yani? alıp da nerelere götürdü? hani yemdi? sonra karşımıza onunla gelmesinler. hani belki geçici bir beden olarak düşünülebilir nasıl olsa lucifer benzer şekilde takılıyor ama ne bileyim yine de o kadar iyi olmadı bölüm.

.kardeşlerin birbirine inancı meselesinin boku çıkmış oldu. tamam dean elemanları iyi kurtardı ve en önemlisi zach şerefsizi öldü gitti ama yine de bir şeyler olması için dean kabul etmeliydi. bu şekilde yine eski hamam eski tas olacak.

.en çok castiel'e acırdım adam sana her şeyimi verdim diye isyan etti. aslında genel bir isyanı oldu ama şimdi dünyadaki insanları mı kurtarmaya çalışıyor? neden seviyor bu kadar? doğru olduğu için falan mı nedir yani? en son da güzel bir plan ile beş meleği hakladı.

.biri yok kana susar, bağımlı olur. diğeri yok yılar her şeyden vazgeçmeye çalışır. eninde sonunda bobby'nin süper odaya kitlenir. bu anlamda biraz tekrar oldu, en azından evet demeye meylettiği zaman daha çabuk haber salabilirdi. hepsini çok uzattılar ha evet demeyeceği zaten belliydi. en azından şimdi dese bu kadar bölüm savaş mı yapacaklardı sanki? o yüzden hafiften saçmalamış oldular ama eh işte ne diyelim.

--- spoiler ---