4 Şubat 2014

supernatural s05e05:

Fallen Idols

--- spoiler ---

.şimdiye kadarki en kötü bölümüydü diyebilirim. paris hilton'u getirmek nedir yahu? bir de mesaj veriyorlar yok efendim bu çağda bunlara tapıyorsunuz eski çağlar daha iyidi. ormanın tanrısıdır, taştır, topraktır onlara tapardınız diye... ulan paris hilton'u getiriyorsun daha ne yapacaksın? hani bir başkası olsa yine mesajını gargara yapacağım da gandi mandi derken nerelere geldik.

.gandi'ye laf çarpmalar da hiç yakışmadı dean'e bezle geziyormuşmuş da yok meyve adamıymış falan. tamam sam kan içerken meyve muhabbeti komikti belki ama yine de olmadı.

.hayranların kanından beslenme muhabbeti, hayalet hikayesinden iyidir. ona lafım yok ama yine hayalet sandık, ahanda yaktık iş bitti modu yaptılar ki bilmem bu kaçıncı. hayalet hikayesinden sıkıldık, üstüne hayalet sandıkları hikayelerden de sıkıldık.

.dahası kıyametin ortasında gerçek bir olaya dalalım. yok efendim eğitim olsun, yok kıyamet bir yere gitmiyor ya... kimi kandırıyorsunuz dedim içimden. uzatıyoruz işte nasıl olsa bölüm çok desinler canımı yesinler de bu hiç olmuyor. 

--- spoiler ---