16 Şubat 2014

Ancient Aliens s05e10:

The Anunnaki Connection

--- spoiler ---

.anunnaki dedikleri sevgili süper krallar, sümerliler falan çokça tekrar etmişlerdi. şimdi de güya bağlantı çekmişler onun bölümünü yapmışlar. diyorlar ki kabataslak olarak tüm gökten gelen mitolojilerin hepsi anunnaki elemanlarının insanlar tarafından farklı algılanması olabilir mi? zaman olarak aynı dönemi mi kapsıyor falan diye pek değinmiyorlar tabi. baktığın zaman aralarında binlerce yıl farkı var ama işte pek deşmiyorlar.

.nuh tufanından, uzun ömürlü insanlara, insanın yaratılışından da evrim teorisine kadar her şeyi bu abilere bağladılar. şimdi eğer gerçekse tabi bağlantısı vardır ama 2900 yılında tekra gezegenleri niburi yaklaşacakmış bize. şimdi insan sormadan edemiyor, ulan madem bu kadar teknolojileri iyi neden gezegenin yaklaşmasını bekliyorlar? ne alaka yani?

.hele bunlar gelecek de bizim hesabımızı dürecek inananları ayıklayacak mantığı tam bir din. ilkin diyor dik saçlı eleman, uzaylıya iman sonra geri geleceklerine iman falan filan hehe.

.her şey iyi güzel derken başında ve sonunda ırak muhabbetinde çalılan tabletler ve sümerlilerin kalıntıları meselesi de bana hiç manalı gelmedi. şimdi bunları çalanları komplo teorisine sokuyorlar iyi güzel de buna neden olan amerika? ha amerika belki de tabletler için girmiştir, bir şeyleri saklamak için falan filan.

.niburu güneş sistemindeki aykırı gezegen meselesi ve bu anunnaki hikayesi cidden zorlama gibi, yani zaten hangisi zorlama değil denebilir ama bu aşırı zorlama. şimdi bu elemanlar gezegenlerini mahvetmişler gelmişler, gökyüzünü tamir etmek için altın gerekmiş ve dünyadan altın çıkarmaya gelmişler. insanları da köle yapmak için de dnaları ile oynamışlar.

.hikayede bir de devler falan var. başka tip bir uzaylı modeli ama oraları pek takip edemedim. nuh tufanı ya da çeşitli müsibetlerle de kafaları bozulmuş insanları ortadan kaldırmak istemiş bir taraf, içlerinden birileri de insanlara yardım etmişler falan filan.

--- spoiler ---