5 Ocak 2014

utopia s01e04:

episode 4

--- spoiler ---

.küçük kızın dramı baydıydı içimi sonunda psikopata bağlaması biraz kurtardı işleri ama yine de çok kıyıyor bu dizi içimi. böyle ağır akacağı garanti ama baştan beri gösterdikleri ağır topları da olaya sokacak gibiler. tabi onlar da ara eleman, bay tavşanı hiç görebileceğimizi sanmıyorum ama bakalım neler olacak.

.bizim psikopatın küçüklükten sıkıntıları olduğu, üretim bir çocuk olduğu gibi bir şeyler gördük. çok ufak bir kısmını gösteriyorlar bu çizgi romanın. ha bütün gizemi açıklamasınlar ama ne bileyim muhabbetle açıklayacaklarına göstersinler arkadaş.

.şimdi biraz gösterdiler diyelim ondan da en hoş kısmını öğrendik gibi oldu. psikopat arkadaşımız değişik seçimler yapmaya başladı. başlarındaki elemana silah bile çekti, jessica hyde ile muhabbet de edecekler gibi. kesin bir yakınlıkları var. taslak da elinde zaten. mühim kısımlar çocukta ama yine de öyle işte. bakalım iki bölüme olaylar açıklanacaktır.

.bu becky kızı kiminle konuşuyor onu da anlamadım. başka bir örgüt falan var herhalde. saçma sapan işler işte. üstüne yok efendim tek gözlümüzün babası. zenci arkadaşımızın abisi falan derken işler öyle gidecek gibi.

.yiyeceklere bir şeyler karıştırmışlar. ne olduğunu anlayamadık, bir tür protein ve mısırın kabuğunu yumuşatıyor gibi bir şey dediler. onunla bağlantılı yiyecek üzerinden insanları şekillendirme çabaları gibi bir şey çıkacak herhalde altından. bakalım güzel çözmeleri umudu ile...

--- spoiler ---